Ünlü sosyal medya fenomenlerine dava açıldı
Devlet fırsatçıların ensesinde:: 81 bin 666 ürün denetlendi!
Kaşıkçı'nın nasıl öldürüldüğü ve son sözleri ortaya çıktı
'Tüm Yahudilerin ölmesi gerekiyor' diye bağırarak ...
“Para kazandınız” diye arayan olursa dikkat!
Dit worden dé banen van 2018

Dit worden dé banen van 2018


In 2018 zullen er meer dan 1 miljoen vacatures zijn in Nederland, zo voorspelt het UWV. Vooral in sectoren als de zorg, detailhandel en de bouw stijgt de vraag naar personeel flink.  Klinkt niet verkeerd, maar met welke banen zit je sowieso goed het komende jaar? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Karakter Boyutu:

Verpleegkundige

De zorg was jaren één van de lastigste sectoren om werk in te vinden, maar dat is nu wel anders. Door onder andere vergrijzing stijgt de zorgvraag in Nederland en zijn verpleegkundigen hard nodig. Daar komt bij dat minder studenten kozen voor een opleiding tot verpleegkundige, waardoor er een krapte op de arbeidsmarkt is ontstaan. Op NUwerk vind je meerdere vacatures voor verpleegkundige.

Applicatieontwikkelaar

Niet geheel verrassend natuurlijk, maar de ICT sector blijft groeien. In 2017 klaagden bedrijven al een te kort te hebben aan gespecialiseerd personeel: de vraag is groot en het aanbod klein. Daarom is het ook in 2018 geen slecht idee om de ICT sector in te gaan.

Elektricien

De tekorten aan technici worden almaar groter omdat zij steeds vaker in andere sectoren gaan werken. Kortom, er worden dus wel genoeg mensen opgeleid tot technici, maar ze komen relatief vaak in andere beroepen terecht. En dus ook ontstaat ook in deze sector een tekort.

Vrachtwagenchaffeur

De economie bloeit al een poosje weer op, en dat betekent dat we steeds meer consumeren. Denk maar eens aan alle spulletjes die je in een gemiddelde maand online besteld.. Al die producten moeten ergens vandaan komen, worden vervoerd en bezorgd. En daar zijn mensen voor nodig, heel veel mensen. Neem snel een kijkje op NUwerk voor de leuke vacatures in de transport sector.

Docent

Het persooneelsbestand is flink vergrijsd en wanneer deze werknemers met pensioen gaan ontstaat er een groot tekort aan docenten, aldus het UWV. Dus voor alle (aankomende) juffen en meesters liggen komend jaar de banen voor het grijpen.


Tarih: 8.01.2018

Kategori : Nederlands

816


Bu kategorideki diğer haberler: