Türkiye’de emekli olmak isteyenlere bilgi
Türk kasiyerin 35 bin Euroluk oyunu mahkemede bitti
Sosyal medya tartışması 85 yaşında cinayete sebep oldu
Dünyanın en güçlü orduları açıklandı
Hem yardım alıp hem lüks araca binenler yandı.
Nederlanders kiezen steeds vaker voor Private Lease

Nederlanders kiezen steeds vaker voor Private Lease


Waarschijnlijk hoor je steeds vaker dat iemand uit jouw omgeving kiest voor Private Lease. Vreemd is dat niet, want het aantal Private Lease-auto’s op de Nederlandse wegen groeit.

Karakter Boyutu:

Uit cijfers van de VNA (Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen) blijkt dat Private Lease bezig is met een flinke opmars. In totaal reden er eind vorig jaar zo’n 860.000 auto’s in Nederland rond met een Lease-constructie. Een groei van 9,3 procent ten opzichte van 2016.

De stijging is vooral toe te schrijven aan de populariteit van Private Lease, dat een 60 procent-aandeel had in deze stijging. Het aantal schoot in één jaar tijd van 64.000 naar 103.000 auto’s.

En dat zal enkel meer worden in 2018, verwacht Renate Hemerik, directeur VNA. ''De huidige consument wil zorgeloze mobiliteit en krijgt dat met Private Lease.'' Hemerik vindt dat dit perspectief biedt voor de toekomst. ''De autobranche kan een belangrijke rol spelen bij de invulling van toekomstige mobiliteit. Een toekomst waarbij we toegaan naar het gebruik van mobiliteit in plaats van het bezit van een auto.''

All-in tarief

Zorgeloos rijden met Private Lease is ook mogelijk bij BMW. Voor een vast bedrag per maand hoef je je nergens meer druk om te maken en rijd je in een gloednieuwe en luxe BMW. Dit maandelijkse bedrag dekt onder meer rente, afschrijving, all-risk verzekering, onderhoud, reparatie en houderschapsbelasting. Ook bandenvervanging en pechhulp wordt voor je betaald. Alleen de kosten voor brandstof zijn nog voor eigen rekening. Nog een groot voordeel: er is 0 procent fiscale bijtelling bij BMW.

Vanaf 349 euro per maand staat de BMW 1 Serie driedeurs, al voor je klaar. Met de handige calculator van BMW reken je zelf binnen enkele seconden het specifieke maandbedrag voor je favoriete BMW uit. De dealer in jouw regio geeft je ook graag meer informatie over BMW Private Lease. Op die manier maakt BMW rijplezier bereikbaarder dan ooit.


Tarih: 7.05.2018

Kategori : Nederlands

229


Bu kategorideki diğer haberler: