Ünlü sosyal medya fenomenlerine dava açıldı
Devlet fırsatçıların ensesinde:: 81 bin 666 ürün denetlendi!
Kaşıkçı'nın nasıl öldürüldüğü ve son sözleri ortaya çıktı
'Tüm Yahudilerin ölmesi gerekiyor' diye bağırarak ...
“Para kazandınız” diye arayan olursa dikkat!
Boeren mogen belasting later betalen

Boeren mogen belasting later betalen


De Belastingdienst komt boeren en tuinders tegemoet die deze zomer zijn getroffen door de aanhoudende droogte Ze mogen hun belastingen mogelijk later betalen.

Karakter Boyutu:

Boeren kunnen uitstel aanvragen bij de Belastingdienst als ze in staat zijn aan te tonen dat ze door de droogte krap bij kas zitten, meldt brancheorganisatie LTO Nederland.

Het ministerie van Financiën laat weten dat het gaat om al langer bestaand beleid.

Daarbij moet nog steeds in ieder individueel geval worden aangetoond dat de droogte er de oorzaak van is dat er niet betaald kan worden.

Pas als aan een aantal voorwaarden is voldaan komt een ondernemer in aanmerking voor uitstel bij de Belastingdienst. Er is dus geen sprake van een maatregel waarbij de droogte voor alle boeren is aangemerkt als een bijzondere omstandigheid.

Deze zomer geldt als de droogste in decennia. Het neerslagtekort, oftewel het verschil tussen verdamping en neerslag tussen april en september, beweegt zich dan ook in rap tempo richting het droogterecord in 1976.

Voor veel boeren loopt de langdurige droogte uit op een financiële ramp, bijvoorbeeld als de opbrengst van hun oogst minder is dan de kosten die ze moeten maken.


Tarih: 27.08.2018

Kategori : Nederlands

494


Bu kategorideki diğer haberler: