Ufuk Gazetesi

Automobiliste rijdt in tramhalte: 12 gewonden

Automobiliste rijdt in tramhalte: 12 gewonden
287
01 Mart 2020 - 4:24

In de Duitse stad Essen is een vrouw van 81 met haar auto ingereden op mensen op een tramhalte. Het was waarschijnlijk een ongeluk, dat gebeurde op een plek waar passagiers op de weg uitstappen, terwijl het overige verkeer voor een rood stoplicht moet wachten.

Volgens de politie zijn er twaalf slachtoffers, van wie er drie in levensgevaar verkeren. Nog eens drie andere slachtoffers raakten zwaargewond. De automobiliste is zelf ook gewond, net als een ouder iemand die bij haar in de auto zat.

Ooggetuigen zagen mensen meerdere meters door de lucht vliegen. Volgens de brandweer van Essen hebben getuigen meteen eerste hulp verleend.

Geen remsporen

Waarom de vrouw door rood reed, is niet duidelijk. Op de plek van het ongeluk zijn volgens de regionale omroep WDR geen remsporen te zien. Mogelijk was er een defect aan haar auto of heeft ze het stoplicht niet gezien. De Duitse politie gaat er vooralsnog niet vanuit dat de vrouw opzettelijk op de groep passagiers is ingereden.

SON EKLENEN FİRMALAR

Ufuk Gazetesi Hollanda'nin en uzun soluklu Türkçe gazetesi Türkiye haberleri - nieuws van Turkije, Hollanda haberleri - nieuws van Nederland

film izle