Ufuk Gazetesi

Drie minderjarigen opgepakt voor groepsverkrachtingen

Drie minderjarigen opgepakt voor groepsverkrachtingen
353
16 Nisan 2019 - 22:36

De politie heeft dinsdag drie minderjarige jongens aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij groepsverkrachtingen in Rotterdam-West en Schiedam-Oost.

Volgens de politie waren er al langere tijd geruchten dat een groep jongens zich schuldig zou maken aan groepsverkrachtingen in kelderboxen of parkjes. Meerdere minderjarige meisjes zouden hiervan slachtoffer zijn geworden.

In november 2018 kwam de eerste melding van een verkrachting binnen. De politie startte een groot zedenonderzoek, nadat een van de slachtoffers aangifte deed. Daarna volgden nog een aangifte en een melding.

De slachtoffers zouden tussen de twaalf en zestien jaar oud zijn, melden de NOS en RTV Rijnmond op basis van eigen onderzoek. Ook zouden enkelen van hen soa’s hebben opgelopen door de onbeschermde seks.

Vermoedelijk meer slachtoffers

Een woordvoerder van de politie meldt aan NU.nl dat zij niet kunnen uitsluiten dat er meer arrestaties zullen volgen. “Dat is ook afhankelijk van het aantal meldingen of aangiftes die wij wellicht nog binnen gaan krijgen.”

De politie vermoedt dat er meer slachtoffers zijn door signalen die zij binnen hebben gekregen. “Wij hopen dat zij zich bij ons willen melden.”

SON EKLENEN FİRMALAR

Ufuk Gazetesi Hollanda'nin en uzun soluklu Türkçe gazetesi Türkiye haberleri - nieuws van Turkije, Hollanda haberleri - nieuws van Nederland

film izle