bakırköy escort

Ufuk Gazetesi

Mijn Vloerenhuis

Mijn Vloerenhuis
2.612 Okundu
14 Kasım 2018 - 11:24
Firma YetkilisiEnes Sürmeneli
Yetkili Telefon(0570) 7508 92
Telefon(0570) 7508 92
Faks
Web Sitesihttps://mijnvloerenhuis.nl/
E-Postainfo@mijnvloerenhuis.nl
Firma AdresiKamperstraat 13 7418 CA Deventer
İl / İlçeDeventer
SektörlerEv

Mijn Vloerenhuis is een bedrijf gespecialiseerd in verkoop van Europees topmerk pvc-en laminaatvloeren tegen absolute bodemprijzen. Er is een aanbod van meer dan 1.000 soorten vloeren! U kunt bij ons terecht voor alle vloeraccessoires van ondervloer tot aan de plinten. Wij zorgen voor de ‘finishing touch’. Uiteraard geheel naar uw eigen smaak en wens.

De eigenaren zitten al meer dan 10 jaar in deze sector. In die jaren hebben ze een netwerk opgebouwd waarbij er rechtstreekse inkoop vanuit fabriek plaatsvindt. Door de tussenleveranciers over te slaan, kunnen de scherpste prijzen voor de klanten worden gehanteerd.

Wij beweren niet alleen dat we de voordeligste zijn, wij bewijzen dit ook met onze prijzen! Wij bestellen al onze producten in grote aantallen zodat we u het beste van het beste tegen de laagste prijzen kunnen aanbieden. Wegens de grootschalige inkopen die we doen verkopen we laminaat zowel aan particulieren als aan zakelijke aannemers.

Ook raakt u bij ons niet in aanmerking met vervelende verrassingen achteraf. U betaalt wat u ziet en er zitten bij ons gegarandeerd geen addertjes onder het gras.

Biografie:

Het bedrijf is opgericht in 2009 als Vloerenhuis Deventer. We zijn snel uit ons jasje gegroeid en opereren door heel het land. Hierdoor is de keuze gemaakt om vanaf 2018 het bedrijf opnieuw in te richten als Mijn Vloerenhuis. Het bedrijf kent personeel dat gespecialiseerd is in vloeren. Er wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit en tevredenheid van de klant.

In de nieuwe showroom is er een strategische keuze gemaakt, om zoveel mogelijk producten direct uit voorraad leverbaar te maken. Veel collecties worden grootschalig opgekocht en opgeslagen. Hierdoor wordt het voordeliger voor de consument en zijn er standaard 350 soorten laminaat vloeren op voorraad. Klanten kunnen de vloer tot op de details naar wens uitkiezen en eventueel meenemen.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een winkel/webwinkel die met haar lage prijzen door heel Nederland laminaat levert.

SON EKLENEN FİRMALAR
FİRMA ARAMA
POPÜLER FİRMALAR

Ufuk Gazetesi Hollanda'nin en uzun soluklu Türkçe gazetesi Türkiye haberleri - nieuws van Turkije, Hollanda haberleri - nieuws van Nederland