Ufuk Gazetesi

Negatief reisadvies voor delen Italië

Negatief reisadvies voor delen Italië
361
25 Şubat 2020 - 9:00

In Italië zijn sinds woensdag ruim 220 mensen besmet geraakt met het coronavirus. Zeven mensen zijn na besmetting met het virus overleden.

Het ministerie van Buitenlandse zaken heeft het reisadvies in elf gemeenten in de provincies Lombardije en Padova verscherpt naar het hoogste niveau. Tien van de gemeenten liggen in Lombardije, in de omgeving van Milaan. Het gaat om gemeenten waar door de Italiaanse autoriteiten een in- en uitreisverbod is ingesteld.

Naast Rome geldt ook in de omliggende streek Lazio een verhoogd risico volgens het ministerie.

Scholen en universiteiten gesloten

De meeste besmettingen zijn tot nu in Lombardije. In die provincie waarschuwt het ministerie niet af te reizen naar de plaatsen Casalpusterlengo, Codogno, Castiglione d’Adda, Fombio, Maleo, Somaglia, Bertonico, Terranova dei Passerini, Castelgerundo en San Fiorano. In Padova wordt afgeraden naar Vo’ Euganeo te reizen.

In de getroffen gebieden zijn scholen, universiteiten, musea en bioscopen gesloten. Ook zijn openbare bijeenkomsten verboden.

SON EKLENEN FİRMALAR

Ufuk Gazetesi Hollanda'nin en uzun soluklu Türkçe gazetesi Türkiye haberleri - nieuws van Turkije, Hollanda haberleri - nieuws van Nederland

film izle