PIKNIK

MENSLIEVENDE ZORG EN MAATSCHAPPELIJKE ONDERSTEUNING ZOEKT EEN ACCOUNTMANAGER ZORG

MENSLIEVENDE ZORG EN MAATSCHAPPELIJKE ONDERSTEUNING ZOEKT EEN ACCOUNTMANAGER ZORG
Yayınlama: 12.09.2024
A+
A-

ARANIYOR!

Wij zijn een thuiszorgorganisatie met een groeipotentie. Er is veel vraag naar onze dienstverlening in de regio waar wij ons hebben gevestigd. Wij hebben een stevige basis gelegd voor onze organisatie. Onze dienstverlening stelt de mens centraal. Wij zijn dienstbaar voor de mensen die een zorgvraag hebben. Wij doen alles op eraan om de beste kwaliteit te leveren. Daarom hebben wij een ervaren, deskundig en proactieve accountmanager zorg nodig die onze organisatie komt versterken.

Wij zoeken voor een internationaal uitwisselingsproject een accountmanager zorg. In samenwerking met de Turkse stakeholders willen wij een project vanuit Nederland opzetten. Nadruk in dit project ligt op de overdracht van kennis en ervaring in de zorg. Om dit project te kunnen coördineren hebben wij behoefte aan een allround accountmanager in de zorg.

Herken jezelf in het profiel en heb je een hart voor de mens, vragen wij je om op te reageren!

Functie: Accountmanager Zorg

Functieomschrijving: Als accountmanager vervult u de brugfunctie tussen Nederland en Turkije. U beschikt over een gedegen kennis van organisatie, netwerk, acquisitie, makelaarschap en ruim werkervaring met de doelgroep ouderen, gehandicapten, zieken. U heeft inzicht in de zakelijke en politieke wereld in Turkije en kunt mentaal omgaan met de stakeholders in de stad waar wij een uitwisselingsprogramma gaan opzetten in de zorg en weet deze te vertalen in de beleidsdoelen met een strategie om de werkprocessen te versnellen.

Functie-eisen:

Wij zoeken een ervaren en deskundige accountmanager zorg, die Turks en Engels in woord en schrift machtig is. De accountmanager zorg beschikt over een gerichte werkervaring liefst in de hotelbranche. Wij verwachten van de accountmanager zorg een organisatievermogen, goede communicatieve vaardigheden. Een persoon die klantgericht, analytisch is en beschikt over het empathisch vermogen met de doelgroep. Flexibiliteit en stressbestendigheid zijn de belangrijke voorwaarden in het werk. De accountmanager zorg is bekend met de Turkse waarden-normen oftewel de omgangsnormen. De accountmanager zorg weet alles van het MS-Officepakket en digitale systemen die relevant zijn voor onze branche. Verder zijn wij op zoek naar een persoon met kennis en ervaring in verband met het vastleggen van het proces in een documentaire zodat wij aan beide kanten ervan kunnen leren. Accountmanager zorg maakt het script en is verantwoordelijk voor de regie van de opnames. Wij zoeken iemand met ruim ervaring met en kennis van de internationale uitwisselingen zonder een visumprobleem.

24 uur per week. Dagen en werktijden in overleg.







Opleidingseis: HBO/WO met een internationale dimensie en aanvulling

Contractduur: 1 jaar

Woning: Geregeld

Salariëring: Conform het CAO Zorg







Gegevens van de organisatie

Ejder Topbac directeur

info@menslievende.nl

T. +31634451989

Simytech     Sifa